Veliko demografsko blago
Povratak na članak

Predsjednica poručila Hrvatima u Italiji: Nadamo se da ćete se jednog dana vratiti u domovinu

Potvrdila je da je u razgovorima s talijanskim predsjednikom Sergiom Mattarellom, ali i drugim dužnosnicima, hrvatska zajednica bila posebno važna tema

Komentari 17

Avatar __MAX__
__MAX__
17:53 30.05.2018.

U zemlji duboko uronjenoj u korupciju na najvisim nivoima nema buducnosti za postene. Rodjacki Kapitalizam uzima danak a vi politicari ce te biti upisani u sramotnu knjigu Hrvatske kao oni koji su izdali i prodali drzavu za sitne novce.

VL
DU
Deleted user
10:05 30.05.2018.

voli buniku..pa zato lupeta.

VL
Avatar zbog udbE HDZ i SDP Beskucnik
zbog udbE HDZ i SDP Beskucnik
13:07 31.05.2018.

nista od STATUSA NACIONALNE MANJINE u Italiji za Hrvate:::

VL
GU
Gumbar136
07:33 31.05.2018.

prvo ih otjeraš onda zoveš natrag

VL
MA
maltez
12:46 30.05.2018.

Gđo predsjednice, jedina država u kojoj bi ova isprazna rečenica imala smisla je Irska. Izvolite u Irsku i izrecitirajte je, ali ne zaboravite ljudima reći gdje će naći posao i za koju plaću. Sve ostalo je puka tlapnja.

VL
CI
cinbenik
09:38 31.05.2018.

Rastjerivacica Hrvata,sigurno nema pravo pozivati da se ti isti Hrvati vrate....Sramoti nas gdje god se pojavi.

VL
DU
Deleted user
22:14 31.05.2018.

Sramota vas može biti da govorite hvalospjevke... to je kao kad bi gluhi pošeo slušati cvrkut ptica. Od ideja HDZ-a koji vas je postavio na mjesto predsjednice (SVE ZBOG INTERESA) nije ostalo ništa, naši iseljenici se ne vračaju, mladi odlazelaze , stranci sve pokupovali, prodali smo nezavisnost...postali smo marionete financijskih sredina i to u sve u 20-tak godina.... jednostavno dobronamjernom i radnom čovjeku svega dosta.

VL
Avatar Časnik2
Časnik2
08:53 01.06.2018.

...kak ono reče "Plava" prije par godina, "kom se ne sviđa, put pod noge". More bit da joj je to "demografska poljitika!!

VL
SH
shaker
07:40 05.06.2018.

Koliko se sjecam, nije tako dugo kako je rekla da ako nekome ne pase, neka se slobodno odseli. Mislim da je time dovoljno receno.

VL
DO
Donald
16:04 30.05.2018.

To je ono , što je već davno trebalo čuti od hrvatskih političara, a to je poziv mladim iseljenicima, da se vrate u domovinu. Danas svaki, ko je donekle sposoban, ima šansu i u Hrvatskoj, ako se potrudi. Nema te zemlje gdje novci bez ozbiljnog rada padaju sa drveća, sve drugo su iluzije za bedake. Hrvatska je objektivno vrlo perspektivna zemlja, sa jako ugodnim životom, za one koji su spremni potruditi se, to pokazuju svi oni uspješni, kojih je i ovdje sve više. Onima koji to ne žele shvatiti, nego misle da je kukanje i optuživanje drugih za vlastiti neuspjeh smisao života, a da je drugdje mnogo bolje, realni život u inozemstvu pokazat će prije ili kasnije pravu istinu. U Hrvatsku će se ubuduće, u to ne dvojim, sve više useljavati oni koji znaju cjeniti, što tu imaju, a takvih je širom Evrope mnogo. Sjetimo se samo prijašnjih vremena, naravno prije komunističkog "oslobođenja" i devastacije svakog morala i poštenja. Mnoga njemačka, češka, poljska i talijanska prezimena u Hrvatskoj još danas nam to pokazuju

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.