ISPOVIJEST POVRATNICE
Povratak na članak

Nakon više od 40 godina u Njemačkoj, vratila se u Hrvatsku. Otkrila kako danas živi

– Život ide dalje i ja se moram priviknuti na Zagreb. Zagreb je lijep i pun života – kaže Ivanka

Komentari 10

LA
lamborgini
15:16 12.11.2020.

Ne placi za Njemackom ,brzo ces se vratiti u Njemacku .Kad vidis sto se radi u Hrvatskoj i kako se radi .Mozda si cula jucer onu doktoricu kako prijeti.Da ti ne spominjem ostale institucije kad cuju da si 40 godd bila vani .Sto god ti bude trebalo morat ces podmazati ,i nove prijatelje koji ti trebaju .Govorim iz iskustva i ja sam se vratila nazad,nikad se neces moci priviknuti na HR i te navike

VL
NU
nutna-
22:13 12.11.2020.

Šta vama jugonostalgičarima nije jasno, čovjek se borio za Hrvatsku i izgubio te čitav život morao mućati zbog komunjara, ,nažalost pobjedili su oni koji su se borili za Jugoslaviju pa smo se ponovo morali 90-ih borit za Hrvatsku i pobjedili s tom razlikom što vi Jugonostalgičari ne morate mućati i nismo s vama punili jame jer smo bolji ljudi od vas kmera

VL
Avatar moranzilanovic
moranzilanovic
14:30 12.11.2020.

Otac joj je sudjelovao u obrani Hrvatske?

VL
BB
bozo boric
17:57 12.11.2020.

svi lopovi i kriminalci najednom su politički ugnjetavani ..babica ne lažite terorista ste

VL
SI
siglinde9999
13:25 12.11.2020.

Zagreb Stuttgart nije daleko, a tamo su sinovi i dobra medicinska skrb. Njemačka mirovina je sigurno dobra. No teško će se pomiriti sa kaotičnom administracijom i ludim narodom.

VL
DU
Deleted user
19:30 14.11.2020.

U Njemačku je došla ranih 70-ih godina. Kako je bio politički nepodoban, nije bilo posla ni za njegovu obitelj.....Ovo meni nije jasno, kako i od cega si/ste zivjeli od 45-te do ranih 70-tih, znaci 72. 73. 74-ta, to je skoro pa 30 godina od rata. kako si se skolovala, kupovala knjige, oblacila se. kad ste bili proganjani jesi/jeste li se onda vracala u u tu mrsku jugoslaviju svake godine na odmor ili ste bacili jugoslovenske pasose kad ste otisli u njemacku. eto toliko, samo pitam.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.