MEETING G2.3
Povratak na članak

Predsjednica vjeruje da će se trend iseljavanja smanjiti

Uvodne riječi na poslovnoj konferenciji održali su Josip Hrgetić, direktor projekta MG2 koji je istaknuo da "više jednostavno nema vremena" i da je uključenje iseljeništva prioritet današnje Hrvatske, a kao pozitivan primjer istaknuo je dijasporu Irske i Islanda

Komentari 10

ST
stomiovotreba
17:58 07.11.2017.

Ako vrhunska intelektualka tako kaze, onda je sve u redu. Sada mi je mnogo lakse.

VL
TR
Trad
16:26 07.11.2017.

Ustašluk, bez luka ali puno lopova !

VL
DU
Deleted user
16:01 07.11.2017.

Hoce, trend iseljavanja ce se smanjiti kad HDZ i ostale lopine koje su djeiile vlast od 1995 do danas nestanu sa scene (kad pomru).

VL
DJ
djakputnik
19:27 07.11.2017.

Kakve gluposti ova trabunja! Na čemu temelji to svoje "vjerovanje"? Hrvatska tone u glib siromaštva, korupcije zatucanih crkvenjaka i razno-raznih "domoljuba", koji osim busanja u hrvatska prsa ništa druge ne rade, niti žele raditi. Imovina hrvatskih građana je većinom opljačkana,, dugovi Hrvatske su veliki, dubioze su velike, Agrokor i INA su od strane veleizdajnika bačeni u ruke strtanaca,... Nema se više šta krasti. E, zato nam trebate vi, dragi Hrvati iz dijaspore! Donesite lovu, da mi opet možemo svoje vampirske zube nekuda zabiti.

VL
PI
pinokio68
19:09 07.11.2017.

Udari studentice sakom o sto, prestace iseljavanje. Ljudi odlaze od tvog dolaska, i smijanja i licjemjerja,,MALO USTASA MALO PARTIZAN,,. Umjesto svajcarske stvorilia si kondom drzavu iz koje bjeze i kurave.

VL
VI
Vito
08:06 08.11.2017.

Predsjednica vjeruje da će se trend iseljavanja smanjiti :::::: Ova je predsjednica istinska vjernica __ Na žalost samo obmanjuje sebe i neuke sljedbenike __ Nema se tu što vjerovati __ To su činjenice __ Ako u Hrvatskoj ima odreeđena količina stanovništva, svako iseljavanje smanjue broj koji ostaje pa tako i broj koji potencijalno može iseliti. __ Kad na nekom području nema stanovništva, iz tog područja je trend iseljavanja prestao, nije samo smanjen

VL
Avatar white socks
white socks
21:44 07.11.2017.

Oće! Trend će se smanjiti čim svi isele.

VL
SA
sargu123
20:37 07.11.2017.

Ma nosi se ti nesposobna spodobo. Idi što dalje i ne vraćaj se.

VL
ST
stefj
22:23 07.11.2017.

Eh, crvena buržoazija zauzela sve pozicije i brani se da slučajno dijaspora ne dođe i uloži novac. Isto tako bori se protiv tržišta, protiv poduzetništva itd. Drže se one stare o dobivanju poslova preko veze i dijele proračunski novac među sobom... I to im često nije dovoljno, pa izmišljaju parafiskalne namete da izvuku još više novca iz poduzeća i od građana. Istovremeno, kroz svoje medije stvaraju antipoduzetničku klimu, a stvaranjem interesnih skupina i gomilanjem uhljeba osiguravaju se biračko tijelo... Evo, to su stvari koje se moraju riješiti da bi se spriječio egzodus struke i mladih, to je ono što ubija državu, razlog zašto imamo enormne poreze, zašto smo zadnji u Eu itd... A to je nešto što niti jedna vlada nema niti hrabrosti niti interesa riješiti...

VL
Avatar Ronin
Ronin
16:57 07.11.2017.

Jel i ovaj Zed Šešelj u svojim prostorijama u Australiji drži Antinu sliku na zidu?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.