Queensland
Povratak na članak

Rastužila ga hrvatska predsjednica pa joj je posvetio pjesmu

"I ti svoj imidž kuješ i gradiš, to nisi smjela da nam uradiš. Svi smo se u te kleli iz srca"

Komentari 9

LU
lunar777
16:33 28.08.2017.

Nema osobe na političkoj sceni od 1990-te koja se planski u svim medijima više ocrnjuje od Kolinde. Samo zato jer nije njihova... :-)

VL
DU
Deleted user
13:55 28.08.2017.

Kolinda radi odličan posao za razliku od Mesića i Josipovića.

VL
IM
Immanuell
14:19 28.08.2017.

Majko mila....... Taj ima vremena napretek.......

VL
Avatar anticenzura
anticenzura
15:21 28.08.2017.

Pogledajte vi ljudi o cemu pisu te velike 'Rvatine na svojim portalima. Strah ih da ce Vlada u Australiji poostriti zakone za imigrante ( gdje spadaju i Hrvati ) u vezi kvota doseljenika u njihovu zemlju i u vezi zakona o drzavljanstvu. Ovo je tipicna ljevicarska politika. Znaci oni su ljevicari u tudjim zemljama i bore protiv desnice koja ne zeli doseljenike, a u Hrvatskoj su zadrti desnicari, navijaju za Kolindu i mracnjake. Zamislite koji su to licemjeri. I ovako vam razmislja 99% Hrvata u dijaspori. Kada su oni u pitanju, i njihove gozice, onda glasaju za ljevicu po tudjim zemljama, a kada su u pitanju interesi drugih etnija u nasoj zemlji, onda su zadrti desnicari. Oni vam svi glasaju za ljevicu po tudjim drzavama, svi ovi sto masu zastavama. Naravno ljevica brani interese stranaca u njihovim zemljama, to je svugdje tako i u Hrvatskoj lijevica brani prava manjima i generalno ljudska prava. A oni po tudjim zemljama brane sebe, a u svojoj kuci proganjaju takve poput sebe. Prejadnici. Dno dna. Evo sto su objavili. - ''Etničke grupe iz australske zajednice nastavljaju izražavati njihovo nezadovoljstvo po pitanju predloženih promjena u zakonu za dobijanje državljanstva, rekavši da postoje srahovanja da bi ovaj zakon mogao ograničiti mogućnosti za nove migrante i još dubljeizolirati postojeće članove zajednica. Nove mjere koje vlada razmatra, uključuju i puno oštriji ispit poznavanja engleskog jezika i produženje potrebnog razdoblja za dobijanje stalnog boravka.''

VL
Avatar debela koli
debela koli
11:15 28.08.2017.

A klela se klela, da vas je volela, na na na...

VL
MI
miso
11:13 28.08.2017.

Dragi moj Anto, život je takav, Ponekad čupav, ponekad dlakav, Već pol' mandata ode'j za nikaj, Da stane kod vas, nikaj ne pitaj, Sretni mi ovdje, a i vi tamo, Kad bi sam' netko to reč joj znao!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.