Od 30. lipnja do 27. srpnja 2018.
Povratak na članak

Prijavite se na Sveučilišnu školu hrvatskog jezika i kulture

Akademski program obuhvaća 120 školskih sati nastave, 105 sati obvezne nastave i 15 sati dodatne nastave

Komentari 2

JU
jugožder
20:37 30.03.2018.

Predlažem da se novinare hrvatske i ostalih televizija u Hrvatskoj pošalje (natjera) na tečaj hrvatskog jezika.

VL
Avatar zagorac2
zagorac2
08:16 31.03.2018.

nisam procitao clanak ali ipak me interesira u kojoj drzavi se mozemo prijavit na ta dva predmeta jer po naslovu to nemoze biti u Hrvatskoj jer u Hrvatskoj se ne govori Hrvatski a o kulturi necu ni komentirat, mozda je to sveuciliste u Americi ili Australiji ja bi htio ponovit Hrvatski jer ga zaboravljam i mislim da me neki kurs da obnovim ono kaj sam zaboravil nebi smetalo ali nebi smetalo ni novinarima, ni onima na TV, ni onima na Radiju jer rijecu ko np. pare, golemo, uhljeb i td jako lose zvuce a kultura bi dobro dosla svim partijcima bez izuzetaka - lijep i sretan Uskrs zelim cijelom nasem Hrvatskom narodu !

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.