Zatražena posebna sjednica
Povratak na članak

Alarmantno u BiH! Dijaspora već dosegnula 1,5 milijuna ljudi

Prema podacima Unije za održivi povratak i integracije, od sredine 2013. godine do danas najviše ljudi napustilo je Sanski Most (više od sedam tisuća ljudi)

Komentari 2

MA
Malenkost
07:35 05.01.2018.

Zastrasujci broj mojih Hrvata slio se u zadnjih 2-3 godine ovdje u Njemacku. Susrecem i dosta ljecnika iz Srbije i BiH. Svi napustaju Balkanske lopovske drzavice, Sinovi i Unuci jucerasnjih komunista sada u "Demokracijama" imaju svoje politicke pozicije a neutralnii popusili. Narode iz balkanskih drzavica !! kofere u ruku i van iz balkanskih sfera !!, nikad se tu zivjenti na nivou srednejevropljana nece, osim !! mafijaski umerezenih trgovaca i politicara. Uzmite cijele obitelji i kao prvo ucite strani jezik. Balkanske politicare ostavite iza sebe. Oni samo znaju davati vam oruzje u ruku. Nikan i nikad !! nije bilo niti ce biti normalnog zivota na Balkanu. Mito i Korupcija tu caruju. Mozete sve Kupiti: Titule, Doktorate, Ispite, radna mjesta, .. . Svi koji su maldi, sad napustaj tu regiju.

VL
Avatar toxic alien
toxic alien
13:19 04.01.2018.

Nema problema... Ta demografska rupa ce se popuniti Arapima, tako da i Bakir i ekipa imaju koristi od toga.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.