Donje selo
Povratak na članak

Dan iseljenika otoka Suska – Đani Maršan napravio spektakl koji će se dugo pamtiti

U poslijepodnevnim satima, umjesto predviđenih sportskih natjecanja za djecu na plaži, u lokalnoj školi održano je natjecanje u robotici

Komentari 1

Avatar Josip M
Josip M
11:53 06.08.2020.

Domovina i iseljeništvo pokrenimo zajedništvo.Po uzoru grada Suska,u svim hrvatskim gradovima i selima.Svuda gdi got je takova manifestacija moguća..Imajmo uvjek na umu i pameti.Sve što dobro i kvalitetno radimo i organiziramo u budućnosti.Radimo to, uz sebe i za naše mlade našu djecu.Svaka čast gradu Susku na 35 organiziranoj manifestaciji pod naslovom Dan iseljeništva.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.