U pitanju su egzodusi
Povratak na članak

BiH se suočava s nečim što dosad nije bio slučaj. Odlazi se organizirano, više nema emocija i nitko ne reagira

'U Mostaru smo nedavno pronašli čak sedam kuća koje su zaključane. Gdje su ti ljudi? Cijele obitelji odlaze, što je porazna činjenica'

Komentari 4

SP
Spezispezi
10:49 06.06.2019.

Draga Murhunisa, zato vam doseljavaju Arapi u masovnim brojkama. Hoćete islamsku državu, eto vam ju, pa si podijelite BiH između Dodika i vas. Za 30 godina ćete se opet potući, a srećom Hrvati će biti na sigurnoj udaljenosti. Nema te zemlje na svijetu koja je vrijedna ljudske glave !

VL
Avatar southman
southman
13:09 06.06.2019.

Koliko god da ih se iseli na njihova ognjišta neće doseliti oni sa druge strane.

VL
ZE
Zekonja
14:00 06.06.2019.

Kad ce bosanci i hercegovci iz hrvatske odseliti ? Mi bi njih vrlo rado poslali tamo odakle su dosli.

VL
DU
Deleted user
20:36 06.06.2019.

Ljudi odlaze, naročito oni "koji imaju zvanje i znanje" dok ostaju oni "neodlučni, neznalice, paraziti društva uglavnom! Kad jedna mnogo nacionalna Zemlja kao BiH nije u stanju 27 godina naći "zajednički put opstanka" bolje da propadne! Kakvi Kantoni, podjele po vjeroispovijesti? Tko se ne može uzdići i postati građaninom Zemlje, ginuti za zajedništvo, bolje je da ode i da ga nema! Osobno, očekivao sam to, upozoravao, no "političari te kao i ostalih bivših Republika, "dovoljni su sami sebe"! Jer BiH nije jedina koja odlazi, jer odlaze "SVI" !!! ???

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.