Pjesma i ples
Povratak na članak

Hrvati izišli na ulice Toronta

Danas u Kanadu dolazi novi val ekonomski motiviranih migranata. Iako je relativno mlada država, nedavno je proslavila veliki jubilej – 150 godina konfederacije kojom označava svoj novi početak

Komentari 7

OS
osvetnik
08:56 07.07.2017.

Ne vracamo se zato jer takvi s kokosjem mozgom biraju UDBASE u vladu I jer se bojite nas. Vjerujem da bih nas pobili ko 45 na Blieburguna mozete - da ostali je neprirodna suzanjska selekcija. Samo vam treba lova of nas - no mi smo tu naivu prosli. Ali ti bijedo ne mozes mi uzeti Hrvatskun - ni ti ni slicni tebi. Da ja sam za dom spreman a spreman sam I za poglavnika

VL
DO
dorothy
17:45 12.07.2017.

Zašto mi brisete komentare?!! Gospođo, ne znam zašto nas opterećujete s ovim, jer je plus za Kanadu u ovom smislu minus za Hrvatsku. Budite zahvalni Kanadi, i trebate, ali tu zahvalnost izražavajte u hrvatskim medijima u dijaspori. I ja se ne bih složila da su ovi ljudi Hrvati iz Kanade, oni su Kanađani hrvatskog porijekla, a to ipak nije isto. A ako sve što imate od kulture jest maglovita uspomena na porijeklo i tisuće zastava, a ne jezik, kulturu i realni život, onda je to kič, gospođo. I s jednakim pravom mogu i ja proučavati japansku kulturu i trenirati aikido. Nemam ništa protiv Vas i sama imam rodbinu u Kanadi, ali budimo precizni. Kanada jest multikulturalna zemlja, ali je to po njihovim, tj. vašim pravilima. To s kulturom u domovini i nema puno veze i zapravo jest samo kič. Barem ste iskreni da se nećete vratiti u Hrvatsku, no u tom slučaju Vaša domovina jest samo Kanada, Hrvatske uopće nema u bilo kojem smislu koji bi bio suštinski.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.