Moja Hrvatska

Vremenska prognoza Zagreb

Vremensku prognozu Večernji list Vam donosi u suradnji s Vrijeme.net portalom. Vremenska prognoza na našem portalu podijeljena je na detaljni pregled tri dana unaprijed, uz bio prognozu.

Srijeda
Detaljnije
Trenutno
19°
Danas
21°
Vjetar
JZ Povjetarac
Četvrtak
Detaljnije
20°
Vjetar
Z Povjetarac
Petak
Detaljnije
20°
Vjetar
Z Povjetarac

Biometeorološka prognoza

Biometeorološke prilike će u većem dijelu zemlje biti uglavnom povoljne. Većina ljudi će se stoga osjećati dobro, biti primjerene radne koncentracije i dobrog raspoloženja. U jutarnjim je satima u središnjim krajevima moguća magla, a uz hladno jutro u unutrašnjosti zemlje treba pripaziti na adekvatno odijevanje. Kod najosjetljivijih meteoropata se tijekom dana može javiti glavobolja uzrokovana južinom. (Izvor biometeorološke prognoze: DHMZ, https://meteo.hr)

Mogućnost oborina

0-10 % vrijeme.net najavljuje da će danas na području za Zagreb vjerojatnost kiše biti 0-10%.

Tlak zraka

1019 hPa Jučer Danas Sutra

Vlažnost zraka

45 % Jučer Danas Sutra

Tjedna prognoza

 • Srijeda
  min max 21°
 • Četvrtak
  min max 20°
 • Petak
  min max 20°
 • Subota
  min 10° max 16°
 • Nedjelja
  min max 18°
 • Ponedjeljak
  min max 16°
 • Utorak
  min max 14°

Hrvatska danas

U srijedu će u unutrašnjosti zemlje sredinom dana biti pretežno sunčano, povremeno s umjerenom naoblakom i osjetno toplije. Ujutro će biti magle, a krajem dana u Gorskom kotaru može pasti malo kiše. Na Jadranu pretežno sunčano uz povremeno više oblaka u Istri i na Kvarneru, gdje rijetko može pasti malo kiše. Puhat će većinom slab do umjereni južni i jugozapadni vjetar. Jutarnje temperature od 2 do 7 u unutrašnjosti te od 10 do 15 na Jadranu. Najviše dnevne temperature od 17 do 21 u cijeloj zemlji.
Powered by: