Moja Hrvatska

Vremenska prognoza Zagreb

Vremensku prognozu Večernji list Vam donosi u suradnji s Vrijeme.net portalom. Vremenska prognoza na našem portalu podijeljena je na detaljni pregled tri dana unaprijed, uz bio prognozu.

Četvrtak
Detaljnije
Trenutno
12°
Danas
13°
Vjetar
Lahor
Petak
Detaljnije
13°
Vjetar
Lahor
Subota
Detaljnije
11°
Vjetar
Lahor

Biometeorološka prognoza

Biometeorološke prilike će biti razmjerno nepovoljne u središnjoj i istočnoj Hrvatskoj, a nepovoljne u Lici i Gorskom kotaru te uz Jadran. Uz razmjerno visoke temperature zraka za ovaj dio godine, izražen jugo na Jadranu i jugozapadnjak u unutrašnjosti meteoropati se mogu žaliti na glavobolju, razdražljivost i slabiju koncentraciju. Tegobe od kojih inače pate kronični bolesnici biti će izraženije. Savjetuje im se izbjegavanje suvišnih napora i redovito uzimanje terapije. (Izvor biometeorološke prognoze: DHMZ, https://meteo.hr)

Mogućnost oborina

10-30 % vrijeme.net najavljuje da će danas na području za Zagreb vjerojatnost kiše biti 10-30%.

Tlak zraka

1013 hPa Jučer Danas Sutra

Vlažnost zraka

53 % Jučer Danas Sutra

Tjedna prognoza

 • Četvrtak
  min max 13°
 • Petak
  min max 13°
 • Subota
  min max 11°
 • Nedjelja
  min max
 • Ponedjeljak
  min max
 • Utorak
  min max
 • Srijeda
  min -1° max

Hrvatska danas

U četvrtak će na Jadranu i u krajevima uz Jadran prevladavati oblačno, povremeno s kišom. U središnjim i sjevernim dijelovima zemlje promjenjivo oblačno i suho s umjerenom južinom. Više oblaka i povremene kiše bit će u gorskim dijelovima zemlje. Bit će vjetrovito. U unutrašnjosti će puhati umjereni, lokalno i jak jugozapadni vjetar, a na Jadranu umjereno i jako jugo. Jutarnje temperature od 3 do 6°C u unutrašnjosti te od 7 do 11°C na Jadranu. Najviše dnevne od 9 do 13°C u unutrašnjosti te od 12 do 15°C na Jadranu.
Powered by: