Vremenska prognoza

Vremensku prognozu Večernji list Vam donosi u suradnji s Vrijeme.net portalom. Vremenska prognoza na našem portalu podijeljena je na detaljni pregled tri dana unaprijed, uz bio prognozu.

Petak
Detaljnije
Trenutno
Danas
12°
Vjetar
I Povjetarac
Subota
Detaljnije
14°
Vjetar
S Povjetarac
Nedjelja
Detaljnije
16°
Vjetar
JI Povjetarac

Biometeorološka prognoza

Približavanje novog frontalnog sustava pojačat će nepovoljan utjecaj na većinu meteoropata i kroničnih bolesnika. U jutarnjim je satima moguća magla u unutrašnjosti što astmatičarima i srčanim bolesnicima može uzrokovati dodatne tegobe. Tijekom dana se kod meteoropata uz glavobolju može javiti razdražljivost, a noću nesanica. Moguće su pojačane tegobe od kojih inače pate kronični bolesnici, pa ih se upozorava da se pridržavaju savjeta liječnika i izbjegavaju suvišne napore. (Izvor bioprognoze: DHMZ)

Mogućnost oborina

0-10 % vrijeme.net najavljuje da će danas na području za Zagreb vjerojatnost kiše biti 0-10%.

Tlak zraka

1011 hPa Jučer Danas Sutra

Vlažnost zraka

93 % Jučer Danas Sutra

Tjedna prognoza

 • Petak
  min max 12°
 • Subota
  min max 14°
 • Nedjelja
  min max 16°
 • Ponedjeljak
  min max 14°
 • Utorak
  min max 12°
 • Srijeda
  min max 14°
 • Četvrtak
  min max 16°

Hrvatska danas

U petak će u sjevernim i istočnim dijelovima zemlje prevladavati djelomice sunčano, toplo i bez oborina. Na zapadu i jugu nestabilnije uz povremenu kišu u drugom dijelu dana. Puhat će slab do umjereni južni vjetar. Na Jadranu promjenjivo oblačno, toplo i vjetrovito. Na sjevernom i srednjem Jadranu nestabilno s povremenom kišom i lokalnim pljuskovima, koji u drugom dijelu dana mogu biti obilni. Puhat će jako jugo, lokalno s olujnim udarima. Jutarnje temperature od 5 do 10 u unutrašnjosti i od 10 do 15 na Jadranu. Najviše dnevne temperature od 9 do 13 na zapadu zemlje te od 15 do 19 na Jadranu i u istočnoj Slavoniji.
Powered by: