Vremenska prognoza

Vremensku prognozu Večernji list Vam donosi u suradnji s Vrijeme.net portalom. Vremenska prognoza na našem portalu podijeljena je na detaljni pregled tri dana unaprijed, uz bio prognozu.

Petak
Detaljnije
Trenutno
Danas
Vjetar
Z Povjetarac
Subota
Detaljnije
Vjetar
Z Lahor
Nedjelja
Detaljnije
Vjetar
S Slab

Biometeorološka prognoza

Biometeorološke prilike će biti nepovoljne što će kod meteoropata uzrokovati razdražljivost i glavobolju te bolove na mjestima ranijih ozljeda. Pojačane tegobe mogli bi imati kronični bolesnici pa im se preporuća izbjegavanje većih napora.

Mogućnost oborina

80-100 % vrijeme.net najavljuje da će na području za Zagreb vjerojatnost kiše biti 80-100%.

Tlak zraka

1008 hPa Jučer Danas Sutra

Vlažnost zraka

73 % Jučer Danas Sutra

Tjedna prognoza

  • Subota
    min max
  • Nedjelja
    min -1° max

Hrvatska danas

U petak će prevladavati oblačno, povremeno s kišom, češćom u drugom dijelu dana. Sredinom dana u višem gorju, a prema kraju dana ponegdje i u nizinama unutrašnjosti, kiša će prelaziti u susnježicu, u gorju snijeg. Na Jadranu može biti kratkotrajnih pljuskova s grmljavinom. U početku će puhati umjereni jugozapadnjak u unutrašnjosti i jugo na Jadranu. Vjetar će sredinom dana okretati na sjeverne smjerove uz zahladnjenje. Jutarnje temperature od 2 do 5 u unutrašnjosti i od 8 do 11 na Jadranu. Najviše dnevne temperature u unutrašnjosti od 5 do 8, a na Jadranu od 9 do 12°C, od sredine dana u osjetnijem padu.
Powered by: