Moja Hrvatska

Vremenska prognoza Zagreb

Vremensku prognozu Večernji list Vam donosi u suradnji s Vrijeme.net portalom. Vremenska prognoza na našem portalu podijeljena je na detaljni pregled tri dana unaprijed, uz bio prognozu.

Subota
Detaljnije
Trenutno
14°
Danas
19°
Vjetar
S Povjetarac
Nedjelja
Detaljnije
20°
Vjetar
JZ Povjetarac
Ponedjeljak
Detaljnije
19°
Vjetar
S Povjetarac

Biometeorološka prognoza

Biometeorološke prilike će biti najpovoljnije u središnjoj Hrvatskoj, Lici i Gorskom kotaru te na sjevernom Jadranu, dok se na krajnjem istoku te u Dalmaciji i na jugu Jadrana zbog nestabilnosti kod osjetljivijih metoeoropata i kroničnih bolesnika mogu javiti manje tegobe osobito u drugom dijelu dana. Neki se ljudi stoga mogu žaliti na umor i glavobolju, a kronični bolesnici na slabije tegobe od kojih inače pate. (Izvor biometeorološke prognoze: DHMZ, https://meteo.hr)

Mogućnost oborina

0-10 % vrijeme.net najavljuje da će na području za Zagreb vjerojatnost kiše biti 0-10%.

Tlak zraka

1017 hPa Jučer Danas Sutra

Vlažnost zraka

55 % Jučer Danas Sutra

Tjedna prognoza

 • Subota
  min 10° max 19°
 • Nedjelja
  min max 20°
 • Ponedjeljak
  min 12° max 19°
 • Utorak
  min 14° max 21°
 • Srijeda
  min 12° max 25°
 • Četvrtak
  min 14° max 24°
 • Petak
  min 16° max 25°

Hrvatska danas

U subotu će u većem dijelu unutrašnjosti biti djelomice sunčano i suho. Povremeno više oblaka i lokalnih pljuskova bit će na istoku i jugu zemlje. Vjetrovito. U Dalmaciji u prvom dijelu dana promjenjivo uz povremenu kišu i lokalne pljuskove, a zatim većinom suho. Na sjevernome Jadranu sunčanije. Umjerena i jaka bura će slabjeti i okretati na umjereni sjeverozapadnjak. Jutarnje temperature od 7 do 11 u unutrašnjosti, na Jadranu od 12 do 16. Najviše dnevne temperature od 15 do 20 u unutrašnjosti, na Jadranu od 19 do 23.
Powered by: