Crne prognoze
Povratak na članak

Svakih 12 minuta i 47 sekundi jedna osoba iseli se iz Hrvatske

Iseljenici s kojima smo stupili u kontakt u Njemačkoj i Ujedinjenom Kraljevstvu mahom hvale manju opterećenost politikom u novoj domovini, otvorenost društva, kažu da je administracija lakša i brža te da imaju osjećaj kako mogu napredovati poslovno i životno

Komentari 2

IG
Igggy
14:03 18.07.2019.

Pa jučer ste izvjestili da se Hrvati sveudilj vraćaju...kuku leleee

VL
TI
Tirano
21:48 19.07.2019.

Dobro se svi sjećamo vremena kada su burze bile prepune radnika, te ih se ucjenjivalo "nećeš ti, hoće oni s burze"!? Zašto sad cendrate!? Radnici žele više plaće, ili ima gdje će dobiti više?! Kako se situacija za samo 255 godina okrenula!? Dok ste se bogatili prodajama radničkih poduzeća, bogatili se, tada je bilo sve u redu? Što nam sada insinuirate? Želite li da se radi, platite i gotovo!? Tko će danas lud raditi ispod 1000€?!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.