'Svi Europljani misle samo o novcu'
Povratak na članak

Skandal u Melbourneu. Hrvatica tuži šefa zbog rasizma i traži više od milijun dolara odštete

Bivša djelatnica australskog poreznog ureda kaže da je šest godina vrijeđana i ponižavana zbog svog hrvatskog podrijetla

Komentari 17

AU
aunick
12:09 30.11.2016.

U zivotu i komunikacijama ili si korisnik usluga ili nudis usluge. Ako usluga treba svoj novac nosis tamo gdje usluga po tvome izboru. Ako pak usluge nudis pokusavas da budes bolji od konkurencije. U Australiji za pola moga vijika ovde nikad se nisam osjecao diskriminiran, a uspjesan sam. Uklopite se ljudi.

VL
Avatar jumanji
jumanji
10:39 30.11.2016.

ako joj taj službenik nije nekakvi crnac indijanac azijat onda to nema nikakve veze sa rasizmom

VL
DU
Deleted user
09:37 30.11.2016.

Tužbe za novce su više tip američkoga života.

VL
OF
only-fairplay
21:40 30.11.2016.

Covjek dok ne osjeti i ne vidi onda i ne vjeruje da se takve stvari dogadjaju . Ja toj zeni vjerujem jer mi se to 7 godina desavalo u Norveskoj ( zamislite u Norveskoj ) .

VL
Avatar Čitatelj300
Čitatelj300
09:49 30.11.2016.

Ovo je u biti normalna pojava, nas balkance smatraju prljavima i smećem. Ne samo u Australiji nego i u Njemačkoj,Austriji,Engleskoj samo se o tome ne priča jer je ljude sramota doći kući i reći da ih tretiraju kao najveći šljam.

VL
Avatar Ivantheman
Ivantheman
12:17 30.11.2016.

Nije istina da nas se tretira kao balkansko smeće! Radio sam u Austriji i mogu reći da me poslodavac (Austrijanac) poštivao puno više od većine poslodavaca za koje sam radio u Hrvatskoj i zapravo sam se osjećao kao domaći. Velika je razlika u tome koliko se cijeni pošten i čestit rad na "zapadu" a koliko se isti NE cijeni kod nas. Mi imamo ozbiljan problem s mentalitetom zaostalim iz komunizma po kojem je bolje malo raditi i krasti, nego puno raditi i biti pošten. Jer ako si manje radio i pokrao onda si se "snašao druže" jel...

VL
Avatar mg940
mg940
12:22 30.11.2016.

Da takav negativan image imamo i još nam pada u tzv zapadnom svijetu, kao irejting države smeće, i treba ih tužiti.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.