Moja Hrvatska postala dio tiskanog izdanja Večernjeg lista
Povratak na članak

Portal za iseljenike u studenom je zabilježio 1,4 milijuna pregleda

"Ovaj projekt je povijesni medijski iskorak Večernjeg lista u približavanju i međusobnom upoznavanju domovine i iseljeništva"

Komentari 2

Avatar Josip M
Josip M
01:44 03.12.2016.

Citat:Razmjena informacija i iskustava korisni su kako za domovinsku tako i za iseljenu Hrvatsku. Moj odgovor: Čestitam Večrnjaku na toliko čitanosti i sam rado šeram te iseljeničke priče, gdi mi se god pruži prilika.Ali se nemogu s time složiti, daa postoje dvije Hrvatske,domovinska i iseljenička. Iseljenicima je domovinska Hrvatska jedna jedina Matična domovina.

VL
TH
than
01:21 03.12.2016.

Tko otvara portal, to nitko ne moze znaci. Kao sto i ja otvaram neke portale, a nisam drzavljanin te drzave .... Vecinom su to turisti, koji gledaju, kao sto i ja gledam gdje bi mogao, pa odlucujem...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.