navigacija Blogovi
Vlog Hrvatice iz Corka

Prva godina u Irskoj: Dolazak ovdje? Najbolja odluka, uspjeli smo!

"Neopisivo sam ponosna i sretna što smo ugrabili sve prilike koje su nam se pružile", počinje svoje video javljanje naša dopisnica Martina Hajdari

Foto: Screenshot

Učitavam video...

Ocijeni:

1 2 3 4 5

4 (37 ocjena)
Ispravi pogreške

Komentari

144
Registracija
 • IvanKapapulco IvanKapapulco

  17.10.2016 u 10:59h

  Gospodo Hajdari, o cemu vi pricate, ciju vi propagandu sirite, tko stoji iza vas i financira tu Antihrvatsku propagandu.Ja znam o cemu govorim, zivim i radim cijeli zivot po svijetu. Po vasoj sugestiji,vasoj ili onoga tko stoji iza vas, poruka mladima da napuste domovinu i da ce biti sretni i uspjesni, to ne stoji.Nemoze biti covjek sretan,ako mora napustiti svoj dom, svoje roditelje i bracu.treba raditi i stvoriti uvjete zivota u domovini da moze raditi i zivjeti na svojem ognjstu, a ne siriti propagandu sa namjerom raseliti Hrvatsku. Europe iz 80-tih vise nema,nema vise te sanse koju su imali ondasnji iseljenici koji su bjezali iz Jugoslavije zbog bijede i diktature. Vasa poruka mladima, da napuste domovina nije dobra,Hrvatska je bogata zemlja,moraju se stvoriti uvjeti rada i zivota i onda ce mladi ostati iraditi kod kuce. Poruka mladima,vjerujte mi, jedini dom cete napustiti, a drugog necete naci.kad toga postanete svijesni biti ce vam kasno kao i nama milijunima koji smo otisli prije vas.Borite se i ostanite u svojoj domovini ne nasjedajte na propagandu raznim lobistima i njihovim necasnim manipulacijama.
  31 79% 8
 • Medo_Gaj Medo_Gaj

  17.10.2016 u 09:44h

  U čemu ste uspjeli? Dobro zapamtite sto ste sad rekli i sjetite se toga za 20 godina. Tek i ako tada kažete da ste uspjeli, onda svaka čast.
  29 71% 12
 • zirkus3

  17.10.2016 u 11:00h

  cijeli moj dosadasnji zivotni vijek sam proveo van ovih prostora,moja iskustva,zapad ima dovoljno svojih visokoobrazovanih kadrova koje potice i dobro placa pod uvjetom da pravdaju visoki dohodak,stranci (narocito slaveni) su na izuzetno NISKOJ CIJENI,ne vjerujte blenderima koji prvo sebe lazu a potom ostale,ovo je istina,5% ekonomskih migranata uspije,45% vegetira a ostalih 50% bi se vratilo da ih nije sramota
  26 79% 7
 • myriam

  27.12.2016 u 15:57h

  Slažem se u potpunosti s gosp. Ivanom dolje donešenom komentaru. Kome perete mozak, zar nama Hrvatima koji smo još ostali u Domovini??? Koliko su Vam platili za to. BIli ste u Kanadi, a kako to da Vam nisu produžili radnu vizu ako ste imali tako dobar posao kako Vi to kažete?Ne govorite s čim se bavite, što ste radili, koji su Vam to prijatelji, kako ste ih našli??????? Jer, pazite prijatelja i pomagaoca se ne nalazi iza svkog ugla, pogotovo ako je to baš iz onog ljudskog osjećaja ljubavi i pravde, a ne koristoljublja. Vi još uvijek nemate nikakav naglask, čak nedefinirano je iz kojeg dijela Hrvatske dolazite, gdje ste se rodili, gdje ste živjeli. Gospođo draga to je kava s vodom ali bez kave unutra, prema tome samo kuhana voda. Kuhajte si je sami i dao Bog pa Vi to otkrili što prije. Za mene ste samo osoba koja hoće namjerno preveslati druge ljude, dok je njezina dužnost napraviti dobar markenting za iseljavanje, TO JE VAŠA SLUŽBA I PROFESIJA. NA VAŠEM MJESTU SRAMILA BI SE JE.
  0 0% 0
 • Leonorfi Leonorfi

  19.10.2016 u 12:08h

  Tko misli da mu ovdje nije dobro, zašto da ne ode ča? Ja sam imala sreće da sam nakon skoro sedam godina pakla našla posao sa pristojnom plaćom i radnim okruženjem. Inače bi već pakirala kofere. Inače, da mi otac nije pomorac slabo bi ja završila fakultet, imala stan i auto. I da, u današnje vrijeme uspjeh je imati posao i za to biti plaćen. Sve ostalo je luksuz.
  0 0% 0
 • neufahrn neufahrn

  18.10.2016 u 05:59h

  Nije tocno klasse 4 jeste 35 % odbitaka na brutto placi to jeste 2050eura
  1 100% 0
Pregledaj sve komentare