Putopis

Hrvatica oduševljena irskom prirodom

Martina Hajdari
Foto: Privatni album
1/2
19.09.2016.
u 09:33

Klifovi Mohera najveća su i najposjećenija prirodna znamenitost Irske. Pogledajte kako izgledaju iz objektiva naše vlogerice Martine Hajdari

Komentara 4

DA
danho
11:00 19.09.2016.

irsko tmurno vrijeme nikakvo...meni to djeluje otuzno tamo, oke za doc vidjet ko tursit

MN
Mnd7779
12:26 19.09.2016.

Da, da samo ti smrzavaj

IM
Immanuell
10:30 19.09.2016.

Ovaj prilog je bio nedavno...... O.K., klifovi su atraktivni, ali non stop kiša, tmurno, magla, oblačno, ni ljeti nema ljetnih temperatura, sve je more čistog zelenila s vrlo rijetkim cvijećem, vrlo malo sunčanih dana..... Ne znam, da sam jako mlad i nemam izbora, otišao bih..... Ali sad, teško..... Volim naše podneblje, volim naše more, volim svoju Slavoniju, volim ići na pecanje, u gljive u šumu..... Naći ću bilo što, otvoriti nešto privatno ako ne budem mogao više raditi u firmi, samo da opstanem i preživim..... Volim povremeno otići u Bosnu na janjetinu, volim otići jednom u 2 mjeseca u Srbiju u šoping...... Volim naše ljude i naš mentalitet, nismo robovi rada, imamo svoje ja (na stranu političari), volimo se sastajati, smijati, pojesti, popiti i proveseliti se...... Djecu odgajamo slobodno i bez kojekakvih bezveznih ograda i zabrana, barem moja tako rastu...... Naši ljudi misle da su zakinuti oko mnogo čega, a stvarnost u drugim državama je puno gora, iako je u nekima standard dosta viši nego kod nas..... Samo da se ekonomska situacija popravi, ma ovo je za većinu država raj na zemlji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije