Provalili u obiteljsku kuću

Dvojica Hrvata u Frankfurtu uhićena zbog krađe

Policija
Foto: Shutterstock
06.12.2016.
u 14:34

Iz jedne obiteljske kuće ukrali su nakit i gotovinu, a kako bi se što bolje prikrili, nosili su kape, šalove i rukavice

U nedjelju tijekom poslijepodnevnih sati, policija u Frankfurtu uhitila je trojicu muškaraca zbog krađe nakita vrijednog osam tisuća eura, Fenix Magazin.

Među njima su i dvojica Hrvata: 42-godišnjak i 23-godišnjak s prebivalištem u Njemačkoj.

Policija navodi kako su se počinitelji automobilom marke Ford Mondeo oko 16.25 sati dovezli do ugla ulica Oederweg i Wolfsgangstraße u blizini tornja Eschenheimer, gdje su parkirali i pješice se uputili prema Keplerstraße.

Iz jedne obiteljske kuće ukrali su nakit i gotovinu, a kako bi se što bolje prikrili, nosili su kape, šalove i rukavice.

Policija ne otkriva detalje istrage, no ističe da je tijekom pretrage automobila pronašla dvostruki pod i u njemu nakit, gotovinu te provalnički alat.

Komentara 7

DU
Deleted user
18:53 06.12.2016.

Jeli bi nam poštovani novinari otkrili imena tih "Hrvata"?

CV
CENZURIRANO_VL
19:51 06.12.2016.

Inače radi se o trojici osoba :D "U nedjelju, u poslijepodnevnim satima, policija je u Frankfurtu uhitila trojicu muškaraca zbog krađe nakita vrijednog 8000 eura."

OD
oltar domovine
20:52 06.12.2016.

Da sa hrvackom putovnicom a ono srbi ili kosovari

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije